Blogger Widgets

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ψηφιακός Σχεδιασμός και Τέχνες Επικοινωνίας στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων


Τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων πρωτοπορούν δημιουργώντας ένα καινούργιο τμήμα που συνδυάζει την τέχνη με την τεχνολογία και τις ψηφιακές τέχνες.
Το νέο τμήμα, «Ψηφιακός Σχεδιασμός και Τέχνες Επικοινωνίας (Digital Design and Communication Arts)», φέρνει πιο κοντά τους δημότες μας στα νέα μέσα και πιο συγκεκριμένα στον τρισδιάστατο Σχεδιασμό (3D Design), στην ψηφιακή ζωγραφική και εικονογράφηση (Digital Painting) και στην ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφίας.
Στόχος του τμήματος είναι να δημιουργηθεί μια σειρά μαθημάτων με στόχο την επιμόρφωση των πολιτών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να διερευνήσουν ότι πιο νέο και πρωτοπόρο υπάρχει στον χώρο των ψηφιακών τεχνών.
Υπεύθυνος του τμήματος είναι ο Κωνσταντίνος Κακαρούντας απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Πουατιέ της Γαλλίας και Creative – Director της Dahouse.
Το μάθημα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στις 16:00 στον χώρο των Εικαστικών Εργαστηρίων, Αριστοτέλους 1, στην Πλατεία Λαού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία των Εικαστικών Εργαστηρίων καθημερινά από 16:00-21:30 ή να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22310-66066.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου