Blogger Widgets

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Δημιουργία ψηφιακών κειμένων


Με τον όρο σύντομα ψηφιακά κείμενα εννοούμε τα σύντομα ενημερωτικά κείμενα, όπως διαφημίσεις, ανακοινώσεις, αφίσες, προσκλήσεις, μικρές αγγελίες κ.ά., που δημιουργούνται με ψηφιακό τρόπο. Χαρακτηριστικά των κειμένων αυτών είναι οι ελλειπτικές προτάσεις, οι συνθηματικές φράσεις και η έντονη χρήση των σημείων στίξης (θαυμαστικό, ερωτηματικό, αποσιωπητικά). Για την τελική μορφή ενός τέτοιου κειμένου, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης οι εικόνες, τα χρώματα και τα στοιχεία μορφοποίησης του κειμένου.
Το Pixteller είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας ψηφιακής αφίσας. Δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει με απλό και εύκολο τρόπο αφίσες, πόστερ, πανό, ευχετήριες κάρτες και ιδιαίτερες εικόνες και να τις μοιραστεί με τους φίλους του.
Με επιλογές, όπως φόντο σε πολλά χρώματα και υφή, μεταφόρτωση εικόνων από τον υπολογιστή, εισαγωγή εικονιδίων από έτοιμες συλλογές, διάφορα εφέ φωτογραφίας και κειμένου, ιδιαίτερες γραμματοσειρές και επαγγελματικά πρότυπα, οι δυνατότητες που δίνονται για καλλιτεχνικές δημιουργίες είναι άπειρες.



Σημείωση : Η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη με το Pixteller

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου